Καλώς ήρθες στο Κορυφαίο Μάθημα Επίτευξης Στόχων της NT Method!


Ξέρεις ότι θα έπρεπε να μπορείς να πετυχαίνεις, αλλά κάπου στην πορεία χάνεσαι;

 

Θέλεις να θέσεις όνειρα και στόχους που ξεπερνούν κατά πολύ
την σημερινή σου πραγματικότητα αλλά δεν ξέρεις πώς;

 

Πιάνεις τον εαυτό σου συνέχεια να σαμποτάρει τα σχέδια σου και δεν ξέρεις πώς να τον τιθασεύσεις;

 

Φοβάσαι; Θεωρείς ότι δεν γίνεται; Πιστεύεις ότι μεγάλωσες πολύ; Μήπως δεν γίνεται γιατί είσαι γυναίκα;

 

Μάθε από που προέρχονται όλα αυτά τα Εμπόδια και πώς θα τα χειρίζεσαι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου!

 


“Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις μέσα σε αυτή τη ζωή και να προσπαθείς να πετύχεις τους στόχους σου. Πόσο δύσκολο είναι να πέφτεις και να πρέπει να σηκωθείς πάλι. Σε έχω δει να σαμποτάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό και μετά να τα βάζεις μαζί του.

Είμαι σήμερα εδώ για να σου πω ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι τα πράγματα. Μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και να αρχίσεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου, με περισσότερες επιτυχίες και λιγότερες αποτυχίες.

Η τεχνική που ανέπτυξα βασίζεται στο αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών έρευνας και δοκιμής, ανάμεσα σε μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά προχώρησα την έρευνα πιο πέρα, όντας ο ίδιος πολύ περίεργος για όλο το υλικό, και σύντομα βρέθηκα να πειραματίζομαι προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα αποτελέσματα άρχισαν να εμφανίζονται και εκεί ήταν η ώρα που αποφάσισα να κωδικοποιήσω αυτή τη γνώση σε μια μορφή κατάλληλη για να διδαχτεί εύκολα και σωστά.”

____________________

Νάσος Θεοδοσόπουλος
Ιδρυτής & Εισηγητής

Σε αντίθεση με τα περισσότερα μαθήματα για Επίτευξη Στόχων, στο μάθημα “Big Goal Actualization” (BGA) της NT Method ακολουθούμε αρχές στατιστικής εγκυρότητας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που θα μάθεις έχει δοκιμαστεί από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και έχει φέρει ομοιόμορφα και μετρήσιμα  αποτελέσματα.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ


Πώς να δημιουργείς σωστά έναν στόχο ώστε να αυξάνεις κατακόρυφα τις πιθανότητες να τον πετύχεις;

Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το “Νόμο της Έλξης” και που αποτυγχάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν προσπαθούν να τον εφαρμόσουν;

Τι είναι αυτό μέσα σου που σε σταματά, πώς να το αναγνωρίζεις και πώς να το κάνεις να σε βοηθήσει τελικά;!

Ποιες συνήθειες πρέπει να αναπτύξεις (και πώς θα το κάνεις αυτό) για να γίνεις ο άνθρωπος που οι στόχοι σου απαιτούν;

Πώς θα ξεριζώσεις την αρνητική επιρροή που ασκούν πάνω σου οι υποσυνείδητες αναμνήσεις σου;

Βήμα προς Βήμα η πιο Πλήρης Τεχνική που μπορείς να Βασίζεσαι κάθε φορά που θέλεις να Πετύχεις έναν Στόχο!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ BGA


Το μάθημα και η Διαδικασία BGA αποτελείται από 6 πολύ συγκεκριμένα και διακριτά βήματα. Κάθε βήμα περιέχει ακριβής θεωρία και οδηγίες και η συμμετοχή σου στο μάθημα BGA θα εξασφαλίσει ότι θα εκπαιδευτείς πλήρως σε όλες αυτές τις Τεχνολογίες. Συγκεκριμένα θα μάθεις:

 

Goal Clarification Process
Η ακριβής Τεχνολογία πώς να θέτεις, να γράφεις και να ορίζεις έναν Στόχο. Τι να περιλαμβάνεις και τι όχι!

 

Goal Prioritization Process
Με ποιο τρόπο θα κάνεις σαφές στο Υποσυνείδητο σου ότι Αυτός ο Στόχος είναι το πιο σημαντικό πράγμα απ’ όλα τα άλλα…

 

Rituals Process
Ποιες είναι ακριβώς οι συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις προκειμένου να συνεχίσεις να προχωράς προς τον στόχο σου.

 

Memory Reframe Process
Πώς κάνεις “επανεγγραφή” των αναμνήσεων που σχετίζονται και ορίζουν το κατά πόσο θα πετύχεις έναν Στόχο ή όχι.

 

Blocker Release Process
Πως εντοπίζεις και υπερνικάς τα εμπόδια που θα εμφανίζονται στην πορεία προς την επίτευξη του Στόχου σου.

 

Supervising Process
Η ακριβής Τεχνολογία πως να ελέγχεις την πρόοδο σου προς τον Στόχο και να διορθώνεις παρεκκλίσεις.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
“BIG GOAL ACTUALIZIATION”


➨ Επιχειρηματίες & Ιδιοκτήτες Εταιριών που θέλουν να βελτιώσουν το έργο τους (την επιχείρηση τους) και/ή την Προσωπική τους Ζωή.

 

➨ Καλλιτέχνες και Δημιουργικά Άτομα που χρειάζονται καθοδήγηση για να παραμείνουν σταθεροί στο δρόμο τους και τους στόχους τους.

 

➨ Υψηλόβαθμα Στελέχη & Ευκατάστατα άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τα Αποτελέσματα τους και να μειώσουν τη φθορά που απαιτούν οι υψηλές επιδόσεις.

 

➨ Φιλόδοξοι & Aνερχόμενοι Eπιχειρηματίες και άτομα με ανήσυχο μυαλό, που επιθυμούν να χακάρουν την πραγματικότητα τους.

 

➨ Όσοι δοκίμασαν τεχνικές κατηγορίας “το Μυστικό” και απογοητεύτηκαν ή υποψιάζονται ότι υπάρχουν περισσότερα δεδομένα σχετικά με όλα αυτά.

 

➨ Όσοι είναι σοβαροί μελετητές της Ανθρώπινης Φύσης, της Διάνοιας και του Πνεύματος και θέλουν να εμβαθύνουν σε αυτά τα θέματα.

 

➨ Άνεργοι και Χαμηλόμισθοι που Επιθυμούν Σοβαρά και Υπεύθυνα να Αλλάξουν τη Ζωή τους και είναι Έτοιμοι να κάνουν τα Σωστά Πράγματα που χρειάζεται.

ΥΛΙΚΟ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ

_________________________________________________________

Το μάθημα αποτελείται από 8 Βασικές Ενότητες, περίπου 2 ώρες το καθένα. Το υλικό βρίσκεται σε βίντεο και μπορείτε να το βρείτε online ή να το κατεβάσετε από το site που θα σας δοθεί πρόσβαση. Κάθε βδομάδα θα λαμβάνεται 1 τάξη ώστε να έχετε τον απαραίτητο χρόνο να την μελετάτε σωστά και να εφαρμόσετε παράλληλα το υλικό, οπότε το μάθημα θα σας κρατήσει απασχολημένους τουλάχιστον για 2 μήνες. Επειδή το υλικό είναι εντατικό, θα χρειαστεί από μέρους σας να επενδύσετε επιπλέον χρόνο εκτός μαθήματος ώστε να εφαρμόσετε στην πράξη όσα μαθαίνεται, αν και φυσικά θα δίνεται χρόνος και μέσα στο μάθημα να κάνετε κάποιες ασκήσεις.

Όλα τα μαθήματα είναι από μαγνητοσκοπημένα live σεμινάρια μέσω διαδικτύου (webinars), οπότε τα βίντεο περιλαμβάνουν και ερωτήσεις και παρεμβάσεις μαθητών. Οι μαθητές που παρακολουθούν το πρόγραμμα μπορούν να έχουν υποστήριξη από τον εισηγητή μέσω email καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Σημαντικό: Το μάθημα περιέχει bonus τάξεις με επιπλέον υλικό και περισσότερη επεξήγηση σε κάποια σημεία. Το επιπλέον υλικό παρέχεται μέσα στην αξία του μαθήματος.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ


  1. Συμμετοχή σε όλες τις τάξεις του μαθήματος
  2. Πρόσβαση για πάντα στα REPLAY όλων των τάξεων, ώστε να μελετήσετε το υλικό ξανά και ξανά
  3. Πρόσβαση για πάντα σε όλο το γραπτό υλικό του μαθήματος
  4. Πιστοποιητικό συμμετοχής από την NT Method
  5. Υποστήριξη του εισηγητή μέσω email καθ’ όλης της διάρκειας του μαθήματος

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


Εσείς θα χρειαστείτε μόνο έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο ίντερνετ. Αν έχετε αμφιβολία ότι μπορεί να δουλέψει σωστά για εσάς το πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε τεχνική δοκιμή ένας-προς-ένας για να διαπιστωθεί ότι μπορείτε να λάβετε μέρος κανονικά.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ για ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ


Η NTM διαθέτει αρκετό υλικό για να αυξήσετε τις ικανότητες σας. Αν μπορείτε να κάνετε την ανάλογη επένδυση θα σας παροτρύνω να λάβετε μέρος και στο παράλληλο μάθημα “Ανάκτηση του Βασικού Σκοπού” που θα ολοκληρωθεί μέσα Φλεβάρη, επειδή θα συμπληρώσετε με αυτόν τον τρόπο την εκπαίδευση σας σε θέματα κατεύθυνσης και ολοκλήρωσης στη ζωή.

Αν επιλέξετε να λάβετε συμμετοχή και στα δύο θα λάβετε μια έκπτωση 15% στην αξία και των δύο μαθημάτων!

Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας email στο services@ntmethod.gr ή καλέστε μας στο 6956007185 για λεπτομέρειες.

Διαβάστε σχετικές λεπτομέρειες για το μάθημα Ανάκτηση του Βασικού Σκοπού.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

____________________________________________________

  1. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
  2. Οι δόσεις είναι μηνιαίες.
  3. Μετά την συμπλήρωση της σχετικής Φόρμας Εγγραφής θα σας σταλούν οδηγίες κατάθεσης (αν πρόκειται για Τρ. Κατάθεση) ή το link πληρωμής στην Viva Payment για ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Δεν είμαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία, θα τα καταφέρω;

Δεν πρέπει να ανησυχείς για αυτό. Από τη στιγμή που έχεις έναν υπολογιστή στη διάθεση σου, εμείς έχουμε όλη την καλή όρεξη να σε βοηθήσουμε με ατομική εκπαίδευση να βρίσκεις το link της εβδομαδιαίας σου τάξης και να αποκτήσεις πρόσβαση στο υλικό σου για μελλοντικές αναφορές. Μόλις σε διδάξουμε θα ανακαλύψεις ότι είναι πάρα πολύ εύκολο και θα μπορείς να το κάνεις μόνος σου.

Γιατί οι τάξεις γίνονται μέσω ίντερνετ και γιατί διαρκεί τόσο καιρό κάθε μάθημα;

Οι νέα τεχνολογία μας βοηθάει να μειώσουμε δραματικά το κόστος διεξαγωγής εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Αν έπρεπε να βρεθούμε όλοι μαζί σε μια αίθουσα κάθε βδομάδα, καταλαβαίνεται ότι το κόστος θα ήταν πολλαπλάσιο επειδή και τα έξοδα θα ήταν πολύ περισσότερα.

Το πρόγραμμα ασχολείται με πολύ προχωρημένα concept και για να έχουμε πρακτικά αποτέλεσμα πρέπει να εκτεθείτε ξανά και ξανά στο υλικό, να κάνετε ασκήσεις, εργασίες και πραγματική εφαρμογή εκεί έξω στη ζωή. Αυτά απαιτούν χρόνο και για αυτό κάθε μάθημα έχει μια μέση διάρκεια 1-3 μήνες.

Θα ήταν αδύνατο σε 1 σαββατοκύριακο να προλάβουμε να πούμε, πόσο μάλλον να κατανοήσετε, το σύνολο όσων μπορούμε να μάθουμε σε μερικές εβδομάδες.

Εγώ που δεν έχω ξαναμελετήσει κάτι παρόμοιο θα μπορώ να το καταλάβω;

Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο που θα μπορέσεις εύκολα “να μπεις στο πνεύμα” και να το καταλάβεις. Η NT Method έχει ως μια από τις κύριες αρχές της την ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, άρα θα ήταν πολύ άτοπο να μην έχουμε σχεδιάσει έτσι τα πράγματα που να είναι κατανοητά και εύκολα ακόμα και για τους πιο άπειρους.

Σας παραθέτω μερικές από τις Βασικές Αρχές της NTM που εξηγούν τα παραπάνω:

ΑΡΧΗ αρ.4: Να διαλύει τα μυστήρια και να αυξάνει τη συνειδητή γνώση των ανθρώπων.

ΑΡΧΗ αρ.7: Να μπορεί να διδαχτεί εύκολα

ΑΡΧΗ αρ.8: Να αποδώσει σε μορφή απλή και πρακτική, πολύπλοκες φιλοσοφικές, επιστημονικές και εσωτεριστικές ιδέες, με τρόπο κατανοητό και κυρίως εύχρηστο.

ΑΡΧΗ αρ.9: Να μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτήν κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να αναπτυχθεί, άσχετα με το μορφωτικό του επίπεδο.

Δεν έχω χρόνο να το παρακολουθήσω, ενώ θα ήθελα

Κατ’ αρχήν, ο χρόνος είναι ίδιος για όλους. Αυτό που διαφέρει είναι ο “διαθέσιμος χρόνος”, ο οποίος ορίζεται απ’ τις προτεραιότητές μας και μόνο. Συνεπώς, αν είσαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι έχεις άλλες προτεραιότητες πιο σημαντικές απ’ την προσωπική σου βελτίωση, το κατανοώ.

Αν, όμως, ΔΕΝ είσαι ΒΕΒΑΙΟΣ και έχεις αμφιβολίες για τις προτεραιότητές σου,επίτρεψέ μου να σε παροτρύνω να αφιερώσεις στον εαυτό σου λίγες ώρες την εβδομάδα, διότι η προσωπική σου ανάπτυξη είναι, ήταν και θα πάντα θα είναι η σημαντικότερη επένδυση που μπορείς να κάνεις.

Πρέπει να σκεφτείς επίσης το γεγονός πώς όσο πιο αποτελεσματικός γίνεσαι, τόσο περισσότερο χρόνο θα κερδίζεις από τη ζωή σου. Σήμερα βάζεις 10 στόχους και πετυχαίνεις τον 1, ενώ μπορείς αύριο να πετυχαίνεις 2,3,4 στόχους. Δε θα κέρδιζες πολύ χρόνο από εκείνον που σπαταλούσες ως σήμερα για να πετύχεις (αλλά δεν πετύχαινες τελικά);

Αν θες να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή, αν θες να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις, ξεκίνα αφιερώνοντας σε σένα αυτό τον λίγο χρόνο την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει αναμφίβολα.

Νομίζω ότι το μάθημα είναι λίγο ακριβό... Γιατί δεν το δίνεται δωρεάν αφού είναι τόσο καλό;

Θα συμφωνήσω μαζί σου αρχικά, μόνο για να διαφωνήσω αργότερα. Έχει αποδειχτεί επαρκώς ότι οι άνθρωποι δεν “προσέχουν” ποτέ κάτι που είναι δωρεάν και αδιαμφισβήτητα θα αδυνατούσες να κερδίσεις τα ίδια πράγματα από το υλικό αν δεν έκανες μια φαινομενικά δίκαια ανταλλαγή. Πιο πέρα πρέπει να αναλογιστείς τι μπορείς να πετύχεις με αυτό το μάθημα, και νομίζω ότι εύκολα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις δεκάδες φορές την αξία των διδάκτρων, πόσο μάλλον να αποκτήσεις πράγματα που η αξία τους είναι πολύ πιο πάνω από οποιοδήποτε νούμερο.

Φυσικά η ανταλλαγή και η αξία του μαθήματος είναι στην πραγματικότητα υποτιμημένη συγκριτικά με την πραγματική του αξία! Το πρόγραμμα είναι γνώση και θα αξίζει όσο εσύ του δώσεις αξία μέσω της αξιοποίησης της γνώσης αυτής. Είναι στα χέρια σου να κερδίσεις 10.000€ αξιοποιώντας το υλικό (ή κάτι ανάλογης αξίας σε άλλον τομέα).

Μαθήματα παρόμοιας κλάσης στο εξωτερικό διαρκούν πολύ λιγότερο (συνήθως 1-3 μέρες) και κοστίζουν τουλάχιστον τουλάχιστον 3000-5000€. Επίσης εδώ σας δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στον εισηγητή σας, ένα σπάνιο προνόμιο σε τέτοιου είδους θέματα. Η NTM είναι νέα (αλλά όχι το υπόβαθρο και η εμπειρία της) και είσαι τυχερός που την συναντάς στα πρώτα της βήματα.

Προσοχή όμως! Κάθε μαθητής πρέπει να έχει τουλάχιστον εξασφαλισμένη την επιβίωσή του. Αν έχεις οικονομικό πρόβλημα, σε παρακαλώ να μην συμμετέχεις ακόμα, επειδή το άγχος της επιβίωσης δεν θα σου επιτρέψει να βιώσεις κέρδος πραγματικά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ NT METHOD


“Αποστολή της NT Method είναι να χρησιμοποιείται από το άτομο (και την ομάδα) για να βελτιώνει μόνιμα και σταθερά την ικανότητα του να κατανοεί και να χειρίζεται αποτελεσματικά τη ζωή, να αυξάνει την αυτογνωσία και τη συνείδηση του, και να ανέλθει σε νέες, επιθυμητές και πιο ευχάριστες πραγματικότητες.”