“Ανακάλυψε ποιος είναι ο Βασικός Σκοπός σου, πώς επηρεάζει ολόκληρη τη ζωή σου, την υγεία σου, την ενέργειά σου, και τελικά την ευχαρίστηση που αντλείς από ολόκληρη τη Ζωή σου.”

Εισαγωγή

Όλοι μας δεν θαυμάζουμε τους ανθρώπους που είναι ευτυχισμένοι και τους ανθρώπους που έχουν πάθος; Γιατί;

Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν και ακολουθούν έναν ευρύτερο Σκοπό. Δεν γνωρίζω αν όλοι τους ακολουθούν τον Βασικό Σκοπό (που εσύ θα ανακαλύψεις), αλλά σίγουρα ακολουθούν ένα σκοπό, πολύ μεγαλύτερο από την καθημερινή τους δραστηριότητα.

Πριν αρκετά χρόνια ανακάλυψα ότι:

 “Η ευτυχία προέρχεται από το να ξεπερνάς εμπόδια προς έναν επιθυμητό στόχο”

Ο μεγαλύτερος στόχος ενός ανθρώπου, σε επίπεδο ατομικότητας, ονομάζεται Βασικός Σκοπός, και αυτό είναι που θα μάθεις σ’ αυτό το μάθημα.

Καλώς ήρθες λοιπόν!

Για ποιους είναι το Μάθημα;


Αυτό το μάθημα είναι για σένα, αν βιώνεις μία από τις ακόλουθες καταστάσεις:

 • Αισθάνεσαι ότι θα έπρεπε να κάνεις κάτι άλλο από αυτό που κάνεις σήμερα;
 • Βιώνεις μια ζωή χωρίς κατεύθυνση, ή μια ζωή που ο μόνος της στόχος είναι η επιβίωση σε επίπεδο ¨βασικών αναγκών”;
 • Δεν ξέρεις ακόμα “τι πρέπει να κάνεις” στη ζωή σου;
 • Αλλάζεις εργασίες και κλάδους συνέχεια, επειδή κανένας δε σε εκφράζει αρκετά, ή απλά δεν φαίνεται να ταιριάζεις κάπου;
 • Είχες κάποτε φιλόδοξα όνειρα, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί;
 • Αναρωτιέσαι που είναι όλη σου η ενέργεια;
 • Όσο και αν προσπαθείς δεν πετυχαίνεις στην εργασία σου, ενώ προσπαθείς τίμια; (μήπως κάνεις το λάθος πράγμα;)
 • Ζεις την λάθος ζωή;
 • Νομίζεις ότι έχεις γεννηθεί σε λάθος εποχή;
 • Πιάνεις συνέχεια τον εαυτό σου να φαντάζεται ένα μέλλον που το θεωρείς “απίθανο”;

Η ευχαρίστηση που αντλούμε από τη ζωή είναι ανάλογη με το πόσο μεγάλο και ολοκληρωτικό στόχο έχουμε και δεν έχω συναντήσει ακόμα άνθρωπο που δεν έχει έναν υπέροχο και θαυμαστό Βασικό Σκοπό. Το μόνο εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και σε αυτόν το στόχο είναι αυτά που σου έχουν συμβεί και αυτά που έχεις κάνει εσύ στον εαυτό σου.

Μέσα από το μάθημα “Ανάκτηση του Βασικού Σκοπού” θα μάθεις γιατί δε θυμάσαι αυτό το πολύτιμο δεδομένο και πώς να το ανακτήσεις. Στο τέλος των μαθημάτων θα έχεις ανακτήσει τον Βασικό σου Σκοπό και δε θα είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος!

Σκοπός του Μαθήματος


Ο σκοπός του μαθήματος είναι ένας:

    “Να γνωρίζεις με βεβαιότητα ποιος είναι ο Βασικός σου Σκοπός”

Φυσικά μαζί με αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό, υπάρχουν για το κάθε άτομο πολλά επιπλέον κέρδη όπως αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Το κάθε άτομο που συμμετέχει πρέπει να γνωρίζει ότι για να επιτευχθεί ο σκοπός του μαθήματος οφείλει να μελετήσει όλο το υλικό και να κάνει επιμελώς όλες τις πρακτικές ασκήσεις που θα δοθούν. Το μάθημα δεν μπορεί από μόνο του να χαρίσει σε κάποιον τους καρπούς της επιτυχίας χωρίς τη δική του ειλικρινή προσπάθεια.

Το να ρίξουμε τα εμπόδια που σε κάνουν να βλέπεις και να αναγνωρίζεις τον Βασικό σου Σκοπό σήμερα, σε ένα διάστημα 8 εβδομάδων είναι ένας τολμηρός στόχος. Για αυτό σου ζητώ να δεσμευτείς μαζί μου ότι θα αφοσιωθείς πραγματικά.

Εγώ από τη μεριά μου σου λέω πως σε όποιον έχω εφαρμόσει την ακόλουθη εκπαιδευτική σειρά, έχει ανακτήσει επιτυχώς τον Βασικό του Σκοπό, και έχει βιώσει τις θετικές αλλαγές που περιγράφονται εδώ.

 

Υποσκοποί

Υπάρχουν κάποια κέρδη που απορρέουν από τη συνειδητή γνώση του Βασικού σου Σκοπού, και αποτελούν υποσκοπούς. Αυτοί είναι:

 • Να αναγνωρίσεις καλύτερα Ποιος πραγματικά Είσαι
 • Να επανασχεδιάσεις πλήρως τη Ζωή σου, με άξονα τον Βασικό σου Σκοπό
 • Να έχεις ένα αλάνθαστο εργαλείο για να αξιολογείς όλες σου τις δραστηριότητες από εδώ και πέρα, αποφεύγοντας έτσι τις σπατάλες χρόνου, χρήματος και ενέργειας!
 • Να βιώσεις μια αναζωογόνηση της ύπαρξής σου, που όμοια δεν θα έχεις ξαναβιώσει
 • Να ξαναβρείς μεγάλα αποθέματα χαμένης ενέργειας
 • Να ξαναβρείς το χαμόγελο στην καθημερινότητά σου
 • Να ξαναβρείς την περηφάνεια και την αυτοεκτίμησή σου
 • Να ξεφύγεις μια για πάντα από την μίζερη ρουτίνα
 • Να σταματήσεις να αναλώνεσαι “δεξιά και αριστερά”

Πληροφορίες Μαθήματος


 

ΔΟΜΗ

Το μάθημα αποτελείται από 5 τάξεις θεωρίας και 3 τάξεις Q&A (ερωτήσεις και απαντήσεις).

Τάξεις Θεωρίας: Είναι τάξεις όπου μαθαίνεις τη βασική θεωρία και εκτελείς ασκήσεις και διαδικασίες σύμφωνα με τις υποδείξεις του εισηγητή.

Τάξεις Q&A: Είναι τάξεις όπου οι μαθητές ρωτάνε σχετικά με τα όσα έχουν διδαχθεί και παράλληλα μπορεί να γίνει live NTM Coaching και ασκήσεις.

 

ΔΙΑΚΡΕΙΑ

Η κάθε τάξη διαρκεί 2 ώρες και υπάρχουν συνολικά 9 τάξεις (8 επίσημες & 1 bonus). Κάθε βδομάδα λαμβάνεται μία τάξη, οπότε θα σας κρατήσει απασχολημένους για τουλάχιστον 2 μήνες.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι ένας υπολογιστής και μια σύνδεση στο ίντερνετ. Όλο το μάθημα έχει γίνει σε μορφή ηλεκτρονικών τάξεων (webinars), ζωντανά, μέσα από ειδική πλατφόρμα ηλεκτρονικών σεμιναρίων. Έχει μαγνητοσκοπηθεί και εσείς το βλέπετε όποτε θέλετε στον δικό σας χρόνο.

Υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε το μάθημα και από κινητό ή tablet, κάτι που όμως δεν προτείνεται για προφανείς λόγους.

Δεν χρειάζεσαι: μικρόφωνο, κάμερα, εξειδικευμένες γνώσεις υπολογιστών.

 

ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Οι μαθητές του λαμβάνουν όλες τις τάξεις του μαθήματος σε ψηφιακή μορφή, μαζί με οποιοδήποτε γραπτό υλικό και ασκήσεις τις συνοδεύουν, σε απλή και οργανωμένη μορφή.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλοι οι μαθητές του λαμβάνουν στο τέλος πιστοποιητικό παρακολούθησης του μαθήματος.

 

ΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Με την εγγραφή σου στο Μάθημα λαμβάνεις τα ακόλουθα προνόμια:

 1. Δικαίωμα παρακολούθησης στις τάξεις του Μαθήματος
 2. Πρόσβαση σε όλο το ψηφιακό υλικό των τάξεων (video) για πάντα (online και offline στον υπολογιστή σας)
 3. Όλο το γραπτό υλικό
 4. Όλες τις ασκήσεις που θα παραδοθούν
 5. Πιστοποιητικό παρακολούθησης του Μαθήματος (μετά το πέρας του μαθήματος)

 

Δίδακτρα


Πόσο αξίζει για σένα να βρεις τον Βασικό σου Σκοπό στη Ζωή; Σίγουρα πολύ περισσότερο από όσο τα δίδακτρα του Μαθήματος!

Η σωστή ερώτηση φυσικά είναι “πόσο θα σου κοστίζει πραγματικά αν δεν βρεις το Βασικό σου Σκοπό σήμερα;”.

Μπορεί να μην σε κάνει απαραίτητα πιο πλούσιο άμεσα (αν και μάλλον θα σε κάνει μετά από κάποιον καιρό), αλλά είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει περισσότερο ικανό και δραστήριο στη ζωή. Επίσης αρχίζεις να νιώθεις πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή!

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε στιγμή που δε θα βαδίζεις προς τον Βασικό σου Σκοπό, σπαταλάς την ενέργεια, τον χρόνο και πολύ πιθανόν τα χρήματα σου σε κάτι άλλο και κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά θέλεις, αυτό που χρειάζεσαι και αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.

Το μάθημα του Βασικού Σκοπού δεν είναι ένα οποιοδήποτε προϊόν για το σπίτι μας, του οποίου το κόστος είναι άμεσα μετρήσιμο, αλλά πρόκειται για τη ίδια τη ΖΩΗ, πραγματεύεται αυτό που ΕΙΝΑΙ η ζωή και παρ’ όλα αυτά μπορούν ο αντίκτυπος από τα κέρδη σας να γίνει άμεσα ορατός και μετρήσιμος!

Είναι το αποτέλεσμα προσωπικής αφοσίωσης, πορείας και έρευνας για περισσότερα από 10 χρόνια, αλλά και δαπάνης χιλιάδων ευρώ για να μπορεί αυτό το υλικό να υπάρχει και να διδάσκεται.

Τρόποι Αποπληρωμής & Δόσεις


 

 • Τραπεζική κατάθεση
 • Χρεωστική κάρτα
 • Πιστωτική Κάρτα
 • Σε 1 δόση των 241+ΦΠΑ
 • Σε 2 δόσεις των 102,5+ΦΠΑ

Λίγα λόγια για το NTM Coaching


Το NTM Coaching είναι ατομική υπηρεσία και παραδίδεται μόνο από τον Ιδρυτή της NT Method ή κάποιο ειδικά εκπαιδευμένο άτομο. Η υπηρεσία αποτελείται από συνεδρίες , το πρόγραμμα των οποίων διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ατόμου.

Οι συνεδρίες NTM Coaching έχουν δύο βασικές μορφές.

Η πρώτη μορφή είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα, όπου ο Coach προσπαθεί να βοηθήσει τον εκπαιδευόμενο να οργανώσει τους στόχους του, να ανακαλύψει τα εμπόδια του και να κάνει τα κατάλληλα βήματα για τη βελτίωση της ζωής του, στους τομείς που ενδιαφέρουν το άτομο.

Η δεύτερη μορφή είναι πολύ πιο ισχυρή αλλά απαιτεί η κάθε συνεδρία να έχει διάρκεια τουλάχιστον 2 ώρες. Με μια πολύ συγκεκριμένη και ακριβής τεχνική αναδρομής (που ονομάζεται Ψυχοαναλυτικός Διαλογισμός) ασχολούμαστε με ότι μειώνει την αυτοβουλία του ατόμου. Οι συνεδρίες αυτές είναι πολύ ισχυρές και αγγίζουν τα βαθύτερα στρώματα συνείδησης πολύ σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NTM Coaching διαβάστε ΕΔΩ