Καλώς ήρθες στην NT Method


Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το σημαντικότερο ταξίδι που έκανες ποτέ.

 

Το ταξίδι προς την ανακάλυψη του Εαυτού σου!

 

Δεν υπάρχει πολυτιμότερη επένδυση χρόνου και ενέργειας από την προσωπική και πνευματική σου αναγέννηση και ανάπτυξη.

 

Δεν υπάρχει πιο σημαντική και κερδοφόρα επένδυση από την βελτίωση της σκέψης σου και την απελευθέρωση των ικανοτήτων σου.

 

Είναι εφικτό να κατανοήσεις τα εμπόδια που ο ίδιος έχεις βάλει στον εαυτό σου και στη συνέχεια να απελευθερωθείς από τα δεσμά που σε κρατάνε στην πραγματικότητα που ζεις σήμερα.

 


Το NTM Coaching αποτελεί την επιτομή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες σήμερα στην NT Method και εξασφαλίζει σε έναν άνθρωπο προσωπική και διεισδυτική εφαρμογή της Τεχνολογίας NTM. Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν κάποιο σχετικό υπόβαθρο στην προσωπική και πνευματική ανάπτυξη και είναι αρκετά “ώριμοι” να προχωρήσουν στο επόμενο μεγάλο βήμα τους, με συνέπεια και δέσμευση.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία άλλη μέθοδο που να συνδυάζει με επιτυχία τόσες διαφορετικές προσεγγίσεις και να επιτυγχάνει περισσότερα και πιο μετρήσιμα αποτελέσματα, σταθερά και ομοιόμορφα σε όλους τους ανθρώπους. To NTM Coaching είναι μια ακριβής Τεχνολογία, με συγκεκριμένες αρχές και αξιώματα.

Πώς Ξεκινάμε


 

Στην αρχή του ταξιδιού σου, θα φτιάξουμε μαζί ένα πλάνο θεμάτων και στόχων πάνω στα οποία θα εργαστούμε εντατικά και με ακρίβεια ώστε πολύ σύντομα να έχεις κέρδος. Μόλις προχωρήσεις και έχεις επιτύχει στη ζωή σου κάποια από τα αποτελέσματα που θέλεις, θα είσαι ελεύθερος να προχωρήσεις σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και ελευθερίας.

Η NTM δεν είναι μια μορφή θεραπείας, άσχετα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και για αυτό. Απευθύνεται στον ικανό που θέλει να γίνει ικανότερος, σε αυτόν που αναγνωρίζει ότι η πηγή των ικανοτήτων του είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Απευθύνεται στον άνθρωπο που θέλει να γνωρίσει τον εαυτό του και να γίνει ο αρχιτέκτονας της ζωής του!

Για Ποιους είναι αυτή η Υπηρεσία


Η υπηρεσία απευθύνεται σε κάθε άτομο που είναι ήδη ανεπτυγμένο και έχει κατανόηση του υπόβαθρου της Πνευματικής Ανάπτυξης ή έχει ξεκάθαρες και ειλικρινείς επιδιώξεις και στόχους για την ζωή του από εδώ και πέρα. Πιο συγκεκριμένα οι που άνθρωποι έρχονται συνήθως για NTM Coaching ανήκουν σε κάποια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

 

➨ Άτομα που είναι ήδη πετυχημένοι στον τομέα τους και τη ζωή τους και οι οποίοι είναι έτοιμοι για να γνωρίσουν βαθύτερα τον εαυτό τους και να εξερευνήσουν την αληθινή πνευματική τους φύση.

 

➨ Άτομα που είναι ήδη πετυχημένοι στην επαγγελματική του καριέρα και θέλουν να κάνουν τα επόμενα μεγαλεπήβολα σχέδια τους πράξη και χρειάζονται έναν Μέντορα για να τους συνδέει με τις καλύτερες πλευρές του εαυτού τους.

 

➨ Επιχειρηματίες και Ελεύθεροι Επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν την θέση τους στην αγορά, το αληθινό τελικό καθαρό κέρδος που δημιουργούν οι επιχειρήσεις τους και να αυξήσουν σημαντικά την αξία του brand τους.

 

➨ Νέοι Επιχειρηματίες που ξεκινούν τώρα και κατανοούν αν θέλουν να δημιουργήσουν πραγματικά κάτι που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, πρέπει πρώτα οι ίδιο να ξεχωρίσουν από την πλειοψηφία των άλλων ανθρώπων.

 

➨ Άτομα που αντιλαμβάνονται ότι μπλοκάρουν τον εαυτό τους στην επίτευξη των στόχων τους και επιθυμούν να καταφέρουν πράγματα σε επίπεδα που μέχρι τώρα δεν είχαν καταφέρει.

 

➨ Άτομα που επιθυμούν να διδαχτούν ειλικρινά και εις βάθος την Πνευματική Διδασκαλία που είναι διαθέσιμη και να μάθουν την πραγματική φύση του Ανθρώπου, πέρα από αυτό που βλέπουν τα μάτια μας.

 

 

Για Ποιους Δεν είναι αυτή η Υπηρεσία


Αν πιστεύεις ότι μια από τις παρακάτω καταστάσεις περιγράφει κάτι που βιώνεις σε παρακαλώ μην ζητήσεις αυτή την υπηρεσία. Με πολύ οικονομικότερο τρόπο αλλά συνάμα εξαιρετικά αποδοτικό αναλογικά, η NT Method παρέχει προγράμματα σπουδών σε διάφορες θεματολογίες. Επισκέψου τη σελίδα “Υπηρεσίες / Προγράμματα” και βρες το κατάλληλο για σένα πρόγραμμα ανάμεσα στα “ανοιχτά” και τα “ολοκληρωμένα” προγράμματα. Αν θέλεις συμβουλή σχετικά με ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σου, στείλε μας μήνυμα από τη φόρμα επικοινωνίας κάνοντας κλικ εδώ.

➨ Άτομα που αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένα ψυχοσυναισθηματικά νοσήματα και χρειάζονται παρακολούθηση από ειδικούς στο πεδίο της ψυχοθεραπείας.

 

➨ Άτομα που δεν είναι πραγματικά έτοιμα να επενδύσουν χρόνο και ενέργεια για να πετύχουν νέα επίπεδα αφύπνισης και νέες καλύτερες πραγματικότητες.

 

➨ Άτομα που βρίσκονται σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και η αξία των υπηρεσιών προκειμένου να παρακολουθούν τακτικές συνεδρίες θα τους ήταν δυσβάσταχτο και θα τους πίεζε την άμεση επιβίωση.

 

➨ Άτομα που ψάχνουν για έναν γρήγορο ανέξοδο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων τους και δεν είναι πραγματικά πρόθυμοι να αλλάξουν οι ίδιοι.

Τι μπορείς να Πετύχεις Μέσα από το NTM Coaching


Αυτά είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα κέρδη των ανθρώπων που διαλέγουν να ξεκινήσουν ατομικές συνεδρίες NTM Coaching. Θα ήθελες να βιώσεις κάτι παρόμοιο;

 

  Επίτευξη στόχων που μέχρι σήμερα θεωρούσες “απίθανους”.

 

 ✔ Ανάκτηση και Αφύπνιση του αληθινού σου Βασικού Σκοπού στη Ζωή και της Αληθινής σου Ταυτότητας. Αύξηση αληθινής αυτοβουλίας.

 

 ✔ Βαθύτερη ουσιαστική κατανόηση της ζωής σου και του εαυτού σου. Κατανόηση της αληθινής φύσης του Πνεύματος και Συνειδητή Βεβαιότητα.

 

 ✔ Απελευθέρωση και αύξηση των ικανοτήτων σου σε οποιονδήποτε τομέα εργασίας ή μη.

 

 ✔ Βελτίωση των ερωτικών και κοινωνικών σου σχέσεων.

 

 ✔ Βελτίωση των ηγετικών σου ικανοτήτων ώστε να διαχειρίζεσαι καλύτερα και πιο εύκολα τους ανθρώπους που διοικείς ή συναναστρέφεσαι.

 

 ✔ Οργανωμένο πλάνο στρατηγικής για μία ή περισσότερες περιοχές της ζωής σου και μεθοδική αποτελεσματική καθοδήγηση στην βελτίωση τους.

Βήματα Έναρξης


 

Κάθε άτομο που ξεκινάει το ταξίδι του στην Ανακάλυψη και Βελτίωση του Εαυτού του και της Ζωής του μέσω συνεδριών NTM Coaching ακολουθεί τα παρακάτω βήματα:

  1. Συμπληρώνει αίτηση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε συνεδρία NTM Coaching.
  2. Ακολουθεί προγραμματισμένο τηλεφωνικό (ή μέσω Skype) ραντεβού για την Αρχική Συνέντευξη Αναγκών.
  3. Λαμβάνει Προτεινόμενο Ατομικό Πρόγραμμα συνεδριών, με αναλυτικό κοστολόγιο.
  4. Αν ο Μαθητής είναι σύμφωνος με τους στόχους και τη διαδικασία δίνει εντολή έναρξης όσων έχουν συμφωνηθεί (πιθανόν ο Μαθητής να επιλέξει μια ωριαία εισαγωγική συνεδρία για να διαπιστώσει ο ίδιος κατά πόσο ταιριάζει η μεθοδολογία της NT Method και ο Coach στον ίδιο).

 

 

 

Επιλογές και Αξία


Τι είναι ο Ψυχοαναλυτικός Διαλογισμός & οι Ανώτερες Διαδικασίες


Παραπάνω στον πίνακα επιλογών βλέπεται ότι οι προχωρημένες επιλογές περιλαμβάνουν 2 πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες, τον Ψυχοαναλυτικό Διαλογισμό και τις Ανώτερες Διαδικασίες. Ας δώσουμε μια σύντομη περιγραφή του τι είναι ακριβώς αυτές οι δύο ενέργειες.

 

Ψυχοαναλυτικός Διαλογισμός

Αυτή είναι μια προχωρημένη τεχνική διείσδυσης στο υποσυνείδητο του Coachee ώστε να βρεθούν οι κρυμμένες ρίζες των προβλημάτων του, οι οποίες κρύβονται επίμονα από τη συνειδητότητα του ατόμου. Είναι μια άκρως τεχνική εργασία και γίνεται σε συνεργασία με τον Coach. Κατά τη διάρκεια εμφανίζονται “διαλογιστικά φαινόμενα” και κέρδη πνευματικής φύσεως για τον ασκούμενο. Επειδή γίνεται κατά κύριο λόγο “συνεργατικά” λέμε ότι ασκούμε Συνεργατικό Ψυχοαναλυτικό Διαλογισμό. Από τα αρχικά των αγγλικών όρων Collaborative Phychoanalytic Meditation παίρνουμε το ακρώνυμο CPM.

Βασίζεται σε αναδρομικές τεχνικές διάτρεξης αναμνήσεων και μεταγραφής αυτών. Γίνεται μόνο υπό προστατευμένο περιβάλλον χωρίς εξωτερικούς περισπασμούς. Η διαδικασία είναι πανίσχυρη και έχει αναπτυχθεί από τον Ιδρυτή της NTM, τον κ. Νάσο Θεοδοσόπουλο.

 

Ανώτερες Διαδικασίες

Οι ανώτερες διαδικασίες είναι ασκήσεις διανοητικής φύσεως κυρίως που αξιοποιούν και εξασκούν τις ανώτερες μας λειτουργίες. Έχει τις ίδιες προϋποθέσεις με το CPM, αλλά η μορφή τους είναι διαφορετική. Παράγει επίσης διαλογιστικά φαινόμενα και μαζί με το CPM αποτελούν την πραγματική Πνευματική Άσκηση που σας αναπτύσσουν σε ανώτερες καταστάσεις. Στην NTM υπάρχει ένα ξεκάθαρο μονοπάτι που μπορεί να περπατήσει όποιος έχει αποφασίσει να αναπτυχθεί. Είναι ένα μονοπάτι προς την επίτευξη μεγαλύτερων επιπέδων Αυτοβουλίας, Ελευθερίας και Δύναμης.