Ιδρυτής της NT Method είναι ο Νάσος Θεοδοσόπουλος.

Η δουλειά του είναι να δημιουργεί το υλικό της NT Method και ταυτόχρονα να παραδίδει τα συνέδρια, τις διαλέξεις και τις υπηρεσίες NTM Coaching στο κοινό. Έχει μια μακρά εμπειρία στην προσωπική ανάπτυξη έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες άτομα από όλη την Ευρώπη να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Έχει ζήσει στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Ελλάδα το 2010 για να ολοκληρώσει και να κωδικοποιήσει την έρευνα του. Συνεργάστηκε με πολυεθνικές εταιρίες στους κλάδους της φαρμακευτικής, του εμπορίου, της διασκέδασης, των ασφαλειών, του μάρκετινγκ, κυρίως στην Ευρώπη.

Παράλληλα έλαβε συμμετοχή σε 2 μεγάλα ερευνητικά έργα, σχετικά με ψυχικά και παραφυσικά φαινόμενα. Η συμμετοχή του σε αυτά ήταν αποτέλεσμα της κλίσης του και όχι προϊόν κάποιας επίσημης σταδιοδρομίας.

Από που ξεκίνησε όμως όλο αυτό το πάθος;

Όλα αυτά ξεκίνησαν όταν ακόμα ήμουν παιδί. Η πρώτη συνειδητοποίηση ήρθε κυριολεκτικά “ένα μεσημέρι μέσα στο δάσος”. Ήταν τόσο ξαφνικό και έντονο που για τους επόμενους δύο μήνες ήμουν μουδιασμένος, ευχάριστα. Από τότε η ζωή μου άλλαξε. Κατάλαβα ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν σχεδόν κοιμισμένος και δεν είχα ιδέα για το τι σημαίνει επιτυχία, ευτυχία και κυρίως αυτογνωσία. Οι έννοιες αυτές δεν είχαν καμιά σχέση με αυτό που είχα μάθει ή νομίσει!

Η συμπεριφορά μου απέναντι στη ζωή άλλαξε ολοκληρωτικά. Η ικανότητα μου να απολαμβάνω τη ζωή άλλαξε ολοκληρωτικά. Η ικανότητα μου να ξεχωρίζω τον εαυτό μου από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα βιώματα μου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σημείο. Το τι είναι σημαντικό και το τι όχι, άλλαξε εντελώς.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα ούτε καν ποιος είμαι. Δεν ήξερα “τι” είμαι και γιατί βρίσκομαι εδώ. Δεν γνώριζα τι σημαίνει “να είναι κανείς ο εαυτός του”, και πως μπορώ να πετύχω στη ζωή μου. Εκτός από το φόβο για επιβίωση δεν είχα άλλο κίνητρο για επιτυχία – και αυτό δεν ήταν αρκετό.

Θυμάμαι την ακριβή μέρα και ώρα που όλα άλλαξαν, θυμάμαι ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα ήταν ότι κάθε άνθρωπος που θέλει να προχωρήσει πρέπει να έχει τη δική του στιγμή αφύπνισης. Μετά μελέτησα εντατικά να δω τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά και αν πράγματι οι άνθρωποι το επιθυμούσαν. Και ανακάλυψα με μεγάλη μου χαρά πως ανεξαιρέτως όλοι οι άνθρωποι μοιράζονται τις ίδιες επιθυμίες και αγωνίες.

Από τον ηγέτη μια πολυεθνικής αξίας μερικών δισεκατομμυρίων, μέχρι τον απένταρο τρόφιμο μιας φυλακής στην Αφρική, όλοι τους επιζητούν μεγαλύτερη αυτογνωσία, ελευθερία και επιτυχία. Και οποιοσδήποτε φαίνεται να μην το αναζητά, μπορεί εύκολα να βρεθεί και να χειριστεί την αιτία πίσω απ’ αυτή την απροθυμία του.

Έχω ανακαλύψει ότι αυτός ο δρόμος μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στη ζωή ενός ανθρώπου και για αυτό αποφάσισα να αφιερώσω τις προσπάθειες μου προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι δικό σου αν αποφασίσεις να περπατήσεις τον δρόμο.